ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΑΙΔΟΙΟΥ;

Τι είναι η λεύκανση αιδοίου; Πρέπει να κάνω;

  1. Είναι φυσιολογικό που το δέρμα του αιδοίου είναι πιο σκούρο από το υπόλοιπο δέρμα;

Ναι. Το δέρμα του αιδοίου είναι συνήθως ένα με δύο τόνους πιο σκούρο σε σχέση με το υπόλοιπο δέρμα. Η ηλικία , οι ορμόνες και η εγκυμοσύνη μπορεί να κάνουν το δέρμα λίγο πιο σκούρο.

  1. Πώς γίνεται η λεύκανση αιδοίου;

Υπάρχουν αρκετές τεχνικές που μπορούν να ανοίξουν το χρώμα του αιδοίου άλλες με καλύτερο αποτέλεσμα και άλλες με λιγότερα καλό αποτέλεσμα. Οι πιο διαδεδομένες (και με τα καλύτερα αποτελέσματα) είναι:

  1. Χημικό peeling
  2. Laser

  1. Υπάρχουν επιπλοκές;

Γενικά είναι αρκετά ασφαλής τεχνική χωρίς πολλές επιπλοκές. Οι πιο συχνές είναι ο τοπικός ερεθισμός και ο ήπιος πόνος της περιοχής. Πολύ σπανιότερα μπορεί να προκαλέσει αντίθετα αποτελέσματα και η περιοχή να γίνει πιο σκούρα.

Η λεύκανση του αιδοίου πρέπει πάντα να γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό που να έχει εκπαιδευτεί στις τεχνικές της γυναικολογικής αισθητικής.

  1. Γιατί να κάνω λεύκανση;

Οι περισσότερες γυναίκες που επιλέγουν να ανοίξουν το χρώμα του αιδοίου, το κάνουν για να βελτιώσουν την εικόνα του σώματος και συνήθως το συνδυάζουν με άλλες θεραπείες όπως την αναζωογόνηση (rejuvenation) του δέρματός του αιδοίου και την αύξηση (augmentation)  των μεγάλων χειλέων του αιδοίου.

Μοιραστείτε το: